Gert Eg

Advokat (H), kontorfællesskab

Kontakt Gert

Info


LinkedIn: se profil

Gert Eg - erfaren erhvervsadvokat

Gert Eg har mere end 30 års erfaring som advokat. Med en kandidat fra Aarhus Universitet i 1979 startede han hurtigt som advokatfuldmægtig hos F. Rehling Jørgensen i Vejle. Efter en ”afstikker” til Jyske Banks juridiske afdeling i Silkeborg fra 1985 til 1986 blev han partner i advokatfirmaet Skov, Mortensen, Norup og Eg (senere Bent Skov & Partnere og nu SKOV Advokater).

I sit virke som advokat har Gert primært beskæftiget sig med erhvervs– og selskabsret, generationsskifte og virksomhedsoverdragelser samt bestyrelsesarbejde. 

For Gert er tilgængelighed et nøgleord. Som advokat skal han være til rådighed, når kunderne har brug for ham. Gert lægger vægt på, at kunderne har en rådgiver, som gør sit ypperste for at tilgodese kundernes interesser. Det indebærer selvsagt, at kunderne kan ”få fat” i advokaten og ikke mindst forstå, hvad han siger. Det er kunden, der træffer den endelige beslutning, men det er advokaten, som skaber beslutningsgrundlaget i tæt samarbejde med kunden.

Om Gert

I alle sine arbejdsår har det været vigtigt for Gert at skabe løsninger, der gavner kunderne. I sin rådgivning lægger Gert vægt på at gøre juraen forståelig for kunderne og med sine egne erfaringer fra sin tid som administrerende direktør i det private erhvervsliv, kender han vigtigheden af at kommunikere enkelt og præcist.

Ved siden af juraen har Gert især beskæftiget sig med fodbold og politik. Efter en aktiv karriere som fodboldspiller i Vejle Boldklub blev han formand for klubben i 1985 og sad på posten frem til 1996. I dag er Gert bestyrelsesmedlem i VB Alliancen A/S.

Gert har også vist sig på den politiske scene. Her sad Gert i Vejle Byråd i 9 år, herunder som viceborgmester i perioden 1998-2002.

I dag er Gert næstformand for Vejle Erhvervshavn.

Uddannelse

  • Advokat 1982
  • Møderet for Højesteret

Karriere

  • Advokatfuldmægtig og ansat advokat 1979 -1985 hos F. Rehling Jørgensen, Vejle
  • Medarbejder i Jyske Bank- juridisk afdeling 1985-1986
  • Partner i Bent Skov & Partnere, Vejle 1986-2003
  • Administrerende direktør i Hanssen Holding A/S 2004-2010
  • Bestyrelsesmedlem og koncernadvokat hos Hanssen 2011-2013
  • Associeret partner hos SKOV Advokater, Vejle 2011-2018
  • Kontorfællesskab med Ravn & Olsen Advokater 1.7. 2018-

Kontakt Gert Eg

Har du brug for hjælp til en sag, er du altid velkommen til at kontakte Gert.

keyboard_arrow_up