Har du brug for en advokat i Christiansfeld?

Advokathjælp tæt på Christiansfeld

Er livet gået i en uventet retning og har du brug for juridisk hjælp i Christiansfeld-området?
Hos Ravn & Olsen Advokater er relationen til dig som kunde vigtig for os. Vi står klar til at hjælpe dig i både lykkelige og svære tider. Med vores brede kompetencer inden for dødsbo, erstatning, testamente, skilsmisse, børnesager og boligkøb kan vi guide dig gennem selv de mest komplekse opgaver.

Lad os hjælpe dig med at finde vejen frem og sikre, at du får den retfærdighed og støtte, du fortjener.

Ravn & Olsen Advokater hjælper dig med juridiske spørgsmål tæt på Christiansfeld

Hos Ravn & Olsen Advokater, der ligger tæt på Christiansfeld, er vi altid klar til at hjælpe dig med juridiske spørgsmål. Vi ønsker at gøre juraen let at forstå for alle, så du kan træffe informerede beslutninger. Du er velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du har brug for hjælp. Vi er her for at give dig de bedste forudsætninger for at håndtere dine juridiske udfordringer og træffe de bedste beslutninger.

Tag kontakt og få en aftale

Få hjælp fra en advokat nær Christiansfeld til at søge erstatning

Er du blevet skadet? Det kan være svært at navigere i erstatningsreglerne alene.

En advokat kan hjælpe dig med at søge den erstatning, du har krav på. Hos os får du den rette rådgivning og støtte til at opgøre dine krav og få den erstatning, du fortjener. Vi har stor erfaring med erstatningssager indenfor patientskader, arbejdsskader, skader efter voldtrafikulykker og også andre typer af skader.

Vivil sikre, at du får den bedst mulige løsning. Kontakt os, så hjælper vi dig med at komme godt videre efter din skade. 

Skilsmisse? Kom godt videre med den rette hjælp

En skilsmisse er sjældent en behagelig proces, og der kan opstå mange praktiske og juridiske spørgsmål. Vi sørger for, at du træffer dine beslutninger på et informeret grundlag og forstår konsekvenserne af dine valg. Skal I separeres eller skilles direkte? Hvordan deler I gæld og værdier? Hvordan foretager I en bodeling?

Vi vil hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål og sikre, at du kommer godt igennem processen med en retfærdig aftale på plads. Vores mål er at støtte dig i at få en positiv fremtid efter skilsmissen.

Læs mere her

 

Testamente: Hvem arver efter dig?

Når du ikke er her mere, er det vigtigt at sikre, at din arv fordeles som ønsket. Undersøgelser viser, at arven ofte ikke bliver fordelt som forventet, hvilket kan føre til uenigheder i familien. Vi anbefaler derfor altid at oprette et testamente for at undgå arvestrid og skabe klare retningslinjer.

Vi vil hjælpe dig med at oprette et testamente, så du kan fordele din arv efter dine ønsker og for din egen skyld.

Kontakt os og få en aftale

Brug for en advokat tæt på Christianfeld i forbindelse med dødsbo? 

Når du står tilbage med ansvaret for et dødsbo, kan det være en udfordrende opgave at håndtere alle de praktiske opgaver. Der opstår ofte mange spørgsmål, som kan være svære at besvare.

Vi kan hjælpe dig med den praktiske afvikling af dødsboet og guide dig igennem mulighederne, så du kan træffe de rigtige beslutninger. Vores professionelle hjælp vil lette processen for dig, så du kan tage dig af andre ting i en svær tid.

Skal du vælge et privat skifte, uskiftet bo eller at få en bobestyrer på? Hvad er ægtefælleudlæg og boudlæg og hvilke muligheder indeholder de? Og sidst men ikke mindst, hvordan er reglerne inden for afgifter og bundfradrag

Få hjælp til alt omkring behandling af dødsbo

Hjælp fra en boligadvokat nær Christiansfeld: Din sikkerhed ved boligkøb

Når du skal købe bolig, er det en stor beslutning og ofte den største investering i dit liv. Med vores køberrådgivning som boligadvokat nær Christiansfeld får du tryghed og kan tage din beslutning med ro i sindet.

Som boligadvokat tæt på Christiansfeld gennemgår vi hele købsaftalen og andre relevante dokumenter. Vi sikrer, at dit boligkøb går glat og uden ubehagelige overraskelser. Vi hjælper med alt fra tinglysning af skødet og forsikringer til refusionsopgørelser og andre nødvendige opgaver. Vi holder også løbende kontakt med din bank. Med en boligadvokat på din side kan du være sikker på, at alt er i orden.

Hvis du køber eller sælger en ejendom uden at bruge en ejendomsmægler, kan vi også hjælpe med papirarbejdet. Vi udarbejder købsaftaler og nødvendige bilag, sikrer dine penge, tinglyser skødet og udarbejder en refusionsopgørelse. Dette kan være relevant ved fx familiehandel, overdragelse ved skilsmisse eller andre situationer, hvor du selv har fundet en køber til dit hus.

Læs mere her

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os, når livet går op og ned. Vi giver sparring til, hvad der kan være den rigtige løsning for dig i en svær situation. 

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat tæt på Christiansfeld

Hvis du har brug for hjælp med nogle af ovenstående emner eller ønsker at tale med en lokalkendt advokat, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at få styr på din situation. Kontakt os allerede i dag for at aftale et møde, hvor vi kan drøfte dine behov nærmere.

keyboard_arrow_up