Er du på udkig efter en advokat i Hedensted? 

Advokathjælp i Hedensted

Med kontor i Hedensted er Ravn & Olsen Advokater et naturligt valg for dig, der bor i Hedensted eller omegn og har brug for hjælp fra en advokat. Vi vægter relationen mellem kunde og advokat højt. Vi ved, at livet går op og ned – og vi står klar til at hjælpe dig både i livets lykkelige stunder og de svære.

Hos os har du mulighed for at få hjælp til mange af de opgaver som er inden for privatlivets sfære. Vi har kompetencer til at hjælpe dig inden for erstatning, dødsbo, skilsmisse, testamente og boligkøb.

Ravn & Olsen Advokater i Hedensted – vi gør juraen forståelig

Det er altid rart at have sin advokat i nærheden. Med base i Hedensted er vi altid tæt på, når du har brug for vores hjælp. Det er vores opgave at gøre juraen forståelig for dig, så du kan træffe dine beslutninger på et informeret grundlag.

Kontakt os og få en aftale på vores kontor i Hedensted

Få hjælp til at søge erstatning af advokat i Hedensted

Hvis du kommer til skade, er en advokat nok ikke det første, du tænker på. Men har du brug for at søge erstatning, befinder du dig hurtigt i en jungle af regler, som kan være svær at finde rundt i.

Vi hjælper dig med at opgøre dine krav, så du får den erstatning, du har ret til. Hos os kan du få advokatbistand inden for trafikulykker, patientskader, arbejdsskader, skader efter vold og også andre typer af skader.

Skal du skilles? Få hjælp fra advokat i Hedensted

En skilsmisse er sjældent behagelig for nogen af parterne og vores fornemste rolle er at sikre, at du har et godt grundlag at træffe din beslutning ud fra og at du forstår konsekvenserne af dine valg. Skal I skilles med det samme eller starte med en separation? Hvordan deler man værdier og gæld? Og hvordan laver man bedst en bodelingsaftale?

Det er spørgsmål, vi hjælper dig med at afklare. Altid med det formål at få dig godt ud på den anden side med en fair aftale i hånden.

Læs mere her

 

Hvem skal arve efter dig? 

Måske har du en god fornemmelse af, hvordan din arv skal fordeles. Men undersøgelser viser, at arven ofte ikke bliver fordelt som ventet. Derfor er det altid en god idé at skabe helt rene linjer med et testamente. For din egen skyld og for at undgå splid i familien på et senere tidspunkt. 

Vi hjælper dig med at få lavet et testamente, så arven efter dig fordeles, som du ønsker det.

Kontakt os og få en aftale på vores kontor i Hedensted

Hvad gør man med et dødsbo? 

Der er mange opgaver at tage sig af for de nærmeste, når et familiemedlem går bort. Og mange spørgsmål dukker op. Vi guider dig igennem valgmulighederne: Om du skal vælge uskiftet bo, et privat skifte eller at få en bobestyrer på? Hvad indebærer mulighederne ægtefælleudlæg og boudlæg? Og hvad er reglerne inden for afgifter og bundfradrag

Kontakt os og få hjælp til behandling af dødsbo

Huskøb i Hedensted eller omegn?

Køberrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser 

At købe en bolig er en stor beslutning, og for de fleste er det den største investering, man gør sig. Med køberrådgivning får du tryghed og kan træffe din beslutning med ro i maven. 

Vi gennemgår købsaftalen og alle de relevante dokumenter. Vi sikrer, at handlen foregår på betryggende vilkår for dig og uden store overraskelser. Vi hjælper med forsikring, tinglysning af skøde, refusionsopgørelse mv. Samtidig er vi i løbende kontakt med din bank og ejendomsmægler, så alle trin i processen koordineres.

Køber eller sælger du en ejendom uden ejendomsmægler, kan du også få hjælp til alt papirarbejdet. Vi sørger for at udarbejde købsaftalen med alle de nødvendige bilag, at tinglyse skødet og at udarbejde en refusionsopgørelse. Det kan fx være en familiehandel, en overdragelse i forbindelse med skilsmisse eller bare en situation hvor du på egen hånd har fundet en køber til dit hus.

Læs mere her

Brug for en advokat?

Vi hjælper dig, når livet går op og ned. Hos os får du sparring til, hvad der kan være den rigtige løsning for dig i en svær situation. 

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat i Hedensted

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp inden for en eller flere af ovenstående emner og ønsker en lokal advokat. Kontakt os allerede i dag, så aftaler vi et møde, hvor vi kan tale nærmere om din situation.

keyboard_arrow_up