Kontakt en kompetent advokat i Tørring

Advokathjælp i Tørring

Ravn & Olsen Advokater, med kontor i Hedensted, er et oplagt valg for dig, der bor i Tørring eller omegn og har behov for juridisk bistand. Vi prioriterer et stærkt samarbejde mellem vores klienter og advokater. Vi forstår, at livet byder på både op- og nedture, og vi er parate til at hjælpe dig gennem både glade og udfordrende tider.

Vi tilbyder assistance inden for en række private områder, herunder erstatning, dødsboer, skilsmisser, testamenter og boligkøb, så du kan få hjælp til mange af de juridiske opgaver, der vedrører dit personlige liv.

Ravn & Olsen Advokater i Tørring – vi gør juraen forståelig

Det er altid rart at have sin advokat i nærheden. Med base i Hedensted er vi altid tæt på Tørring, når du har brug for vores hjælp. Det er vores opgave at gøre juraen forståelig for dig, så du kan træffe dine beslutninger på et informeret grundlag.

Kontakt os og få en aftale

Få hjælp til at søge erstatning af advokat i Tørring

Når du bliver skadet, er det måske ikke det første, der falder dig ind at søge  advokathjælp. Men hvis du har brug for at opnå erstatning, kan du hurtigt blive overvældet af en labyrint af komplekse regler, som kan være svære at navigere i.

Vi er her for at hjælpe dig med at vurdere dine krav og sikre, at du opnår den erstatning, du er berettiget til. Vores advokater er specialiserede inden for erstatningsret og kan hjælpe dig med at få den nødvendige bistand inden for trafikulykker, patientskader, arbejdsskader, skader efter vold og også andre typer af skader.

Skal du skilles? Få hjælp fra advokat nær Tørring

En skilsmisse er sjældent en behagelig proces for nogen af parterne, og vores hovedmål er at sikre, at du træffer dine beslutninger på et solidt grundlag og forstår konsekvenserne af dine valg. Skal I gå direkte til skilsmisse eller starte med en separation? Hvordan håndterer man fordelingen af aktiver og gæld? Og hvordan udarbejder man bedst en bodelingsaftale?

Disse spørgsmål er noget, vi kan hjælpe dig med at afklare. Vores formål er altid at hjælpe dig med at opnå en fair aftale, der sikrer en positiv fremtid for dig efter skilsmissen.

Læs mere her

 

Hvem skal arve efter dig? 

Selvom du måske har en klar idé om, hvordan du ønsker at fordele din arv, viser undersøgelser, at arven ofte ikke ender med at blive fordelt som forventet. Derfor er det altid en god ide at sikre sig ved at oprette et testamente, både for din egen skyld og for at undgå fremtidige konflikter i din familie.

Vi kan hjælpe dig med at oprette et testamente, der sikrer, at din arv fordeles præcis som du ønsker det.

Kontakt os og få en aftale

Hvad gør man med et dødsbo i Tørring? 

Der er mange opgaver at tage sig af for de nærmeste, når et familiemedlem går bort. Og mange spørgsmål dukker op. Vi guider dig trygt igennem valgmulighederne: Om du skal vælge uskiftet bo, et privat skifte eller at få en bobestyrer på? Hvad indebærer mulighederne ægtefælleudlæg og boudlæg? Og hvad er reglerne inden for afgifter og bundfradrag

Kontakt os og få hjælp til behandling af dødsbo

Huskøb i Tørring eller omegn?

Køberrådgivning sikrer dig mod ubehagelige overraskelser 

Skal du købe bolig i Tørring og omegn ved du, hvor vigtigt det er at træffe den rigtige beslutning, når det kommer til at købe en bolig. Det er en stor investering, og du ønsker at gøre det med ro i maven.

Vores køberrådgivning kan give dig netop den tryghed, du har brug for. Vi går grundigt igennem købsaftalen og relevante dokumenter for at sikre, at handlen foregår under betryggende vilkår og uden ubehagelige overraskelser. Vi hjælper dig også med forsikring, tinglysning af skøde og refusionsopgørelse, mens vi holder tæt kontakt med din bank og ejendomsmægler for at koordinere hele processen.

Hvis du køber eller sælger en ejendom uden ejendomsmægler, kan vi stadig hjælpe dig med alt papirarbejdet. Vi udarbejder købsaftalen med alle de nødvendige bilag, tinglyser skødet og udarbejder en refusionsopgørelse. Det kan for eksempel være i forbindelse med en familiehandel, overdragelse i forbindelse med skilsmisse eller hvis du har fundet en køber til dit hus på egen hånd.

Læs mere her

Brug for en advokat?

Vi hjælper dig, når livet går op og ned. Hos os får du sparring til, hvad der kan være den rigtige løsning for dig i en svær situation. 

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat med lokalkendskab i Tørring

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp inden for en eller flere af ovenstående emner og ønsker en lokal advokat. Kontakt os allerede i dag, så aftaler vi et møde, hvor vi kan tale nærmere om din situation.

keyboard_arrow_up