Har du brug for en advokat tæt på Vejen?

Advokathjælp tæt på Vejen

Har du brug for en advokat tæt på Vejen eller omegn? Ravn & Olsen advokater vægter relationen til dig som kunde højt. Livet går både op og ned, det ved vi – derfor står vi også klar med hjælpe til både livets lykkelige og svære stunder.

Vi hjælper dig med de mange opgaver, der har med privatlivet at gøre. Vore kompetencer dækker bredt inden for dødsbo, erstatning, testamente, skilsmisse  og boligkøb.

Ravn & Olsen Advokater tæt på Vejen – forståelig jura

Det er altid rart at have sin advokat i nærheden. Får du brug for hjælp, så er vi altid tæt på og du er velkommen til at skrive eller ringe. Vi gør vores bedste for at gøre juraen så forståelig, at alle kan være med. Det giver nemlig de bedste forudsætninger for at træffe en beslutning på et informeret grundlag.

Tag kontakt og få en aftale

Få hjælp fra en advokat tæt på Vejen til at søge erstatning

Er du kommet til skade? Måske var en advokat ikke det første, du tænkte på. Men står du i en situation, hvor du vil søge erstatning, er der mange regler, du skal forholde dig til. At få den rigtige rådgivning kan være afgørende for at opnå den erstatning, du har krav på.

Hos os får du hjælp til at opgøre dine krav og vi sikrer, at du får den erstatning, du har ret til. Vi har stor erfaring inden forpatientskader, arbejdsskader, skader efter voldtrafikulykker og også andre typer af skader.

Skilsmisse? Kom godt videre med hjælp fra advokat tæt på Vejen

Det er sjældent behageligt for nogen af parterne at gå igennem en skilsmisse, og det giver også anledning til en masse juridiske og praktiske spørgsmål. Vi sikrer, at du kan træffe dine beslutninger på et oplyst grundlag og at du forstår konsekvenserne af de valg, du træffer. Skal I starte med en seperation, eller skal I vælge direkte skilsmisse? Hvordan deler I gæld og værdier? Hvordan laver I en bodeling i forbindelse med skilsmissen?

Vi hjælper dig med at afklare spørgsmålene. Vores formål er altid at få dig godt ud på den anden side med en fair aftale i hånden.

Læs mere her

 

Testamente: Hvem arver efter dig?

Hvordan skal din arv fordeles, når du ikke er her mere? Undersøgelser viser, at arven ofte ikke bliver fordelt som ventet. Derfor anbefaler vi altid, at man skaber helt klare linjer med et testamente. For din egen skyld og for at undgå at der opstår en arvestrid i familien. Vi hjælper dig med at lave et testamente, så arven efter dig fordeles, som du ønsker det.

Kontakt os og få en aftale

Brug for en advokat tæt på Vejen i forbindelse med dødsbo? 

Få professionel hjælp til den praktiske afvikling af et dødsbo. Når et familiemedlem dør, har du som efterladt mange opgaver, der skal løses. Og mange spørgsmål dukker op. Vi guider dig igennem mulighederne: skal du vælge et privat skifte, uskiftet bo eller at få en bobestyrer på? Hvad er ægtefælleudlæg og boudlæg og hvilke muligheder indeholder de? Og sidst men ikke mindst, hvordan er reglerne inden for afgifter og bundfradrag

Få hjælp til alt omkring behandling af dødsbo

Boligadvokat tæt på Vejen: Undgå ubehagelige overraskelser ved huskøb

Boligkøb er en stor beslutning, og for de fleste er det den største investering, man gør sig i livet. Med køberrådgivning fra os som boligadvokat tæt på Vejen får du tryghed og kan træffe din beslutning med ro i maven.

Som boligadvokat tæt på Vejen sørger vi for at gennemgå hele købsaftalen, men også alle øvrige dokumenter. Vi sikrer, at din handel sker på betryggende vis - uden store uforudsete overraskelser for dig. Vi hjælper dig med alt fra tinglysning af skøde, forsikringer, refusionsopgørelse og de mange andre ting, der skal være styr på. Vi er også i løbende kontakt med din bank. En boligadvokat betyder dermed mindre arbejde til dig og en vished om, at der er styr på hele processen.

Sælger eller køber du en ejendom uden brug af en ejendomsmægler, tilbyder vi som boligadvokat også hjælp til papirarbejdet. Vi udarbejder købsaftalen og alle de nødvendige bilag, sikrer dine penge, tinglyser skødet og udarbejder en refusionsopgørelse. Det kan fx være i forbindelse med en overdragelse ved skilsmisse, en familiehandel eller en anden situation hvor du selv har fundet en køber til dit hus.

Læs mere her

Brug for en advokat?

Vi hjælper dig, når livet går op og ned. Hos os får du sparring til, hvad der kan være den rigtige løsning for dig i en svær situation. 

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat tæt på Vejen

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp inden for en eller flere af ovenstående emner og ønsker en lokal advokat. Kontakt os allerede i dag, så aftaler vi et møde, hvor vi kan tale nærmere om din situation.

keyboard_arrow_up