Har du brug for en advokat i Vejle? 

Advokathjælp i Vejle

Ravn & Olsen Advokater er for dig, der bor i Vejle eller omegn og har brug for en advokat. Vi vægter vores relation til dig som kunde højt. Det er ingen hemmelighed, at livet går op og ned. Derfor står vi også står altid klar til at hjælpe både i livets lykkelige øjeblikke og de mere svære stunder.

Hos os kan du få hjælp til de mange forskellige opgaver og udfordringer, der har med privatlivet at gøre. Med komptencer inden for dødsbo, testamente, erstatning, skilsmisse og boligkøb.

Ravn & Olsen Advokater tæt på Vejle

Det er altid rart at have sin advokat i nærheden. Når du har brug for os, så er vi altid tæt på. Vi sætter en ære i at juraen er forståelig, så du er klædt på til at træffe egne beslutninger på et velinformeret grundlag.

Kontakt os og få en aftale

Få advokathjælp tæt på Vejle til at søge erstatning

Hvis du kommer til skade, så er din første tanke nok ikke at ringe til en advokat. Men står du i en situation, hvor du skal søge erstatning, havner du hurtigt i en jungle af regler. Det kan være afgørende at få rådgivning af en advokat, så du ikke mister dine muligheder for at opnå erstatning.

Vi hjælper dig både med at opgøre dine krav og sikre, at du får den erstatning, du har ret til. Hos os er der mulighed for advokatbistand inden for patientskader, trafikulykker, skader efter voldarbejdsskader, og også andre typer af skader.

Skilsmisse? Kom godt videre med hjælp fra advokat tæt på Vejle

En skilsmisse er sjældent behagelig for nogen af parterne og du står snart foran mange juridiske og praktiske spørgsmål. Vi er her for at sikre, at du har et godt grundlag at træffe dine beslutninger ud fra og at du forstår konsekvenserne af dine valg. Er det en direkte skilsmisse eller starter I med en separation? Hvordan deler I værdier og gæld? Og hvordan laver I bedst en bodelingsaftale?

Vi hjælper dig med at afklare spørgsmålene. Vores mål er altid at få dig ud på den anden side med en aftale i hånden, der både er fair og rimelig.

Læs mere her

 

Hvem arver efter dig? Få lavet et testamente hos os

Måske ved du allerede, hvordan din arv skal fordeles. Undersøgelser viser dog, at arven i mange tilfælde ikke bliver fordelt, som man troede. Derfor er det altid godt med et testamente, der kan skabe helt klare linjer. Både for din egen skyld, men også for at undgå, at der opstår splid i familien. Vi hjælper dig med at lave et testamente, så arven til dine efterkommere bliver fordelt efter dine ønsker.

Kontakt os og få en aftale

Brug for en advokat i forbindelse med dødsbo? 

Det er en god idé at få professionel hjælp til den praktiske afvikling af et dødsbo. Når et familiemedlem går bort, står de efterladte ofte med mange opgaver at tage sig af. Og mange spørgsmål dukker op. Vi guider dig igennem valgmulighederne: skal du vælge uskiftet bo, et privat skifte eller at få en bobestyrer på? Hvad indebærer mulighederne ægtefælleudlæg og boudlæg? Og hvilke regler findes der inden for afgifter og bundfradrag

Kontakt os og få hjælp til behandling af dødsbo

Boligadvokat tæt på Vejle: Undgå ubehagelige overraskelser ved huskøb

Boligkøb er altid en stor beslutning, og for langt de fleste er det den største investering, man gør sig i livet. Med køberrådgivning fra boligadvokat i Vejle kan du få tryghed og kan træffe din beslutning med ro i maven. 

Som boligadvokat gennemgår vi købsaftalen og de tilhørende relevante dokumenter sammen med dig. Vi sørger for, at handlen sker på en måde, hvor du føler dig tryg og sikker - og undgår store overraskelser. Vi hjælper dig med refusionsopgørelse, forsikring, tinglysning af skøde mv. Vi sørger for en løbende kontakt med din bank og ejendomsmægler. Med en boligadvokat tæt på Vejle er der styr på hele processen, og du får mindre at tænke på.

Vil du hellere selv stå for køb eller salg af din ejendom uden en ejendomsmægler, så kan du også få hjælp til papirarbejdet af en boligadvokat. Vi udarbejder købsaftalen med alle de nødvendige bilag, tinglyser skødet og udarbejder en refusionsopgørelse. Det kan fx være i forbindelse med en familiehandel, en overdragelse ved en skilsmisse eller en anden situation, hvor du selv har fundet en køber til dit hus.

Læs mere her

Brug for en advokat?

Vi står klar til at hjælpe dig - både når livet går op og ned. Hos os kan du få sparring på, hvad der vil være den rigtige løsning for dig i en svær situation. 

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat tæt på Vejle

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge hjælp inden for en eller flere af de emner, du finder her på siden. Tag kontakt allerede i dag, så får vi aftalt et møde, hvor vi begge kan blive klogere på din situation.

keyboard_arrow_up