Køberrådgivning – den sikre vej til et vellykket boligkøb

At købe en bolig er for mange mennesker den største økonomiske beslutning i deres liv. Få hjælp til at holde styr på alle de relevante dokumenter, så du har sikkerhed i hele købsprocessen.

Få sikkerhed i dit boligkøb

Som køber af fast ejendom er det vigtigt, at du sikrer dig mod de faldgruber, der kan være i forbindelse med de dokumenter, som er nødvendige i en bolighandel.

Det hjælper vi dig med i dit boligkøb:

  • chevron_rightVi gennemgår de relevante dokumenter og drøfter det hele igennem med jer. Samtidig sørger vi for at sikre jeres penge, så betalingen ikke falder, før der er styr på papirarbejdet.
  • chevron_rightVi har i forbindelse med sagen og optagelsen af lånet tæt kontakt til jeres bank, så alt forløber efter bogen.
  • chevron_rightVi sørger for at udarbejde skøde og refusionsopgørelse samt at tinglyse handlen.

Få hjælp til dit boligkøb, uanset hvilken type bolig du køber:

  • chevron_rightHus
  • chevron_rightLejlighed
  • chevron_rightAndelsbolig
  • chevron_rightSommerhus
  • chevron_rightGrund

Vigtige emner om boligkøb

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne

Litten Olsen
Advokat
Tlf.: 25 21 19 64

Et advokatforbehold giver ekstra sikkerhed

Når du køber en bolig, kan du roligt underskrive købsaftalen hos ejendomsmægleren, hvis du samtidig sikrer, at der indsættes et advokatforbehold i dokumenterne. Advokatforbeholdet skal omfatte samtlige forhold i handlen, herunder også pris og overtagelsesdag. Et advokatforbehold sikrer dig muligheden for at komme ud af handlen, hvis vi i fællesskab senere finder ud af, at boligen er for dyr i forhold til de ting, vi eventuelt finder i papirerne.  

Hvis advokatforbeholdet er uden begrænsninger, kan I komme ud af handlen, hvis I fortryder købet. Advokatforbeholdet er normalt på ca. 6 dage. Det skal helst ikke være kortere, hvis vi skal kunne nå at undersøge særlige forhold.

Fortrydelsesret – husk det koster penge

Når man som forbruger køber en bolig, gælder der automatisk en fortrydelsesfrist på 6 hverdage fra, at både køber og sælger har skrevet under. Så længe det kun er den ene part, som har underskrevet, så er det et tilbud om køb eller salg på de vilkår, som fremgår af købsaftalen.

Hvis man vil benytte sig af fortrydelsesfristen, skal man indenfor de 6 hverdage give skriftlig besked om, at man har fortrudt købet og betale 1 % af købesummen inden fristens udløb. Beløbet skal betales til sælger eller mægler.

1% af købesummen kan være mange penge, og vi anbefaler derfor klart, at man i stedet bruger advokatforbeholdet.

Få rådgivning til dit boligkøb

Vi sikrer, at der er styr på alle de relevante dokumenter i dit boligkøb. Udfyld formularen, eller kontakt os direkte.

Litten Posselt Olsen

Advokat

Tlf.: 25 21 19 64

litten@ravnolsen.dk

Litten Posselt Olsen

keyboard_arrow_up