Er du på udkig efter en advokat i Horsens? 

Advokathjælp tæt på Horsens

Søger du en advokat i omegnen af Horsens? Ravn & Olsen Advokater har kontor i Hedensted, så vi er det naturlige valg for dig, der bor i omegnen af Horsens. Hos os vil du opleve, at vi vægter den gode kunderelation rigtig højt. 

Vi bistår med advokathjælp i alle situationer og hjælper både i livets lykkelige og svære stunder. Vores kompetenceområde er bredt, men vi arbejder oftest indenfor områderne dødsbo, erstatning, testamente, skilsmisse og boligkøb. 

Få gjort juraen forståelig hos advokat tæt på Horsens

Vi vægter god kommunikation med dig som kunde højt. Derfor formidler vi altid juraen, så den er til at forstå. Det gør også, at du kan træffe dine beslutninger på et informeret grundlag. Du er velkommen på vores kontor i Hedensted tæt på Horsens, men vi vejleder også gerne så meget som muligt over telefonen.

Kontakt os og få en aftale på vores kontor i Hedensted

Søg erstatning ved hjælp af advokat tæt på Horsens

Hvis du er kommet til skade og har brug for hjælp til at søge erstatning, kan vi som advokat tæt på Horsens guide dig igennem hele forløbet. Når man er kommet til skade, står man pludselig i en jungle af regler - skrevne som uskrevne - og der er meget papirarbejde at tage hånd om. Vi tager os af kontakt til forsikringsselskab og opgør dine erstatningskrav.

Som din lokale advokat tæt på Horsens har vi stor erfaring med erstatning indenfor både trafikulykker, patientskader, arbejdsskader og skader efter vold. Vi hjælper dig til den erstatning, du har krav på. 

Få hjælp fra din lokale advokat tæt på Horsens til skilsmisse

Kom godt videre med rådgivning fra skilsmisseadvokat tæt på Horsens. En skilsmisse er oftest en ubehagelig situation, hvor der er behov for en advokat til at besvare juridiske spørgsmål. Med hjælp fra os sikrer vi, at du kan træffe dine beslutninger på et informeret grundlag. Det skaber en tryg situation, hvor du kender konsekvensen af dine beslutninger. Skal I f.eks. separeres først, eller skal I vælge en direkte skilsmisse?

Vi hjælper dig med at svare på alle dine spørgsmål og vejleder dig, så du kan komme ud på den anden side med en fair aftale.

Læs mere her

Hav helt styr på testamente, og hvem der skal arve efter dig

Har du styr på, hvem der skal arve efter dig? Din partner, dine børn eller særbørn? Vi oplever, at arv ofte ikke fordeles som forventet. Hvis du vil være sikker på, hvordan arven skal fordeles, er det en god idé med et testamente. Både for din skyld og for dine næres.

Hos os får du grundig rådgivning om arveforholdene, og vi udarbejder testamentet, så din arv fordeles, som du ønsker det.

Kontakt os og få en aftale på vores kontor i Hedensted

Få professionel hjælp fra advokat tæt på Horsens i forbindelse med dødsbo 

Når en af dine nærmeste går bort, er det en god idé at få professionel hjælp til behandling af dødsboet. Der er mange forskellige opgaver at tage sig af, og der kan dukke mange spørgsmål op. Skal boet behandles som privat skifte, eller skal der bobestyrer på? Er der aktiver, der skal sælges? Hvordan laver man åbningsstatus og boopgørelse til skifteretten?

Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og kan også hjælpe med behandling af boet, herunder kontakt til skifteretten, arvninger mv. 

Kontakt os og få hjælp til behandling af dødsbo

Køb af hus i Horsens? Og skal du bruge advokathjælp?

Med en boligadvokat kan du have helt ro i maven over huskøb, og du undgår ubehagelige overraskelser. For langt de fleste er et boligkøb en stor og velovervejet investering. Med køberrådgivning fra os som boligadvokat tæt på Horsens, sørger vi for, at der er styr på juraen, og vi er med dig gennem hele processen.

Vores vigtigste rolle er at gennemgå købsaftalen og de tilhørende relevante dokumenter sammen med dig. Dermed sørger vi for, at alt papirarbejdet er i orden. Vi hjælper dig også med refusionsopgørelse, forsikring og tinglysning af skøde. Og vi sørger også for at have løbende kontakt med din bank og ejendomsmægler. Som boligadvokat tæt på Horsens vil vi sørge for, at der er styr på hele processen under dit boligkøb. 

Vi kan også hjælpe med andre opgaver i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom. F.eks. kan vi hjælpe med papirarbejdet, hvis du sælger eller køber bolig uden en ejendomsmægler.

Læs mere her

Brug for en advokat?

Vi står klar med advokathjælp til dig i både lykkelige og svære stunder. Hos os rådgiver vi dig, så vi sammen finder den rigtige løsning i din situation. 

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat tæt på Horsens

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller sparring fra en lokal advokat i Horsens. Kontakt os allerede i dag med information om din situation, så aftaler vi et møde, hvor vi kan drøfte nærmere.

keyboard_arrow_up