Privatlivspolitik

Indsamling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger er oplysninger, som i et eller andet omfang kan henføres til og identificere dig. Det kan f.eks. være dit navn, din privatadresse, dit telefonnummer eller din emailadresse.

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi i visse tilfælde sådanne oplysninger. Det kan f.eks. være, hvis du udfylder en af vores kontaktformularer og skriver til os via hjemmesiden.

Hvis vi indsamler personoplysninger om dig, vil du altid blive informeret om det først.Vi videregiver ikke oplysninger om dig til andre, medmindre du giver udtrykkeligt samtykke til det. Vi benytter dog samarbejdspartnere til opbevaring af data, der modtages via hjemmesiden. Disse samarbejdspartnere behandler udelukkende data på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Formål

Vi indsamler kun personlige oplysninger om dig for at kunne svare på din henvendelse og give dig den nødvendige service og rådgivning.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer kun oplysningerne så længe, det har legitime formål, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Sikkerhed

Vi har høje krav til sikkerhed og beskyttelse af dine personoplysninger. Derfor har vi indført en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger samt interne procedurer, som har til formål at sikre, at behandling af personoplysninger sker i henhold til lovgivningen.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Links til andre hjemmesider

Når du besøger vores hjemmeside, kan du finde links til andre hjemmesider.

Vi er ikke ansvarlige for andre virksomheders behandling af personoplysninger, og du bør derfor altid læse om og forholde dig til den enkelte virksomheds politik for behandling af personlige oplysninger.

Ret til indsigt og indsigelse

Du har ret til indsigt i, hvilke personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig. Hvis de oplysninger, vi har indsamlet, er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret eller slettet. Du kan også gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller anmodninger i relation til vores privatlivspolitik, kan du skrive til os på kontakt@ravnolsen.dk.

Ravn & Olsen Advokater ApS
Haralds Plads 8
8722 Hedensted
Danmark
CVR-nummer: 39267160
Telefon: 70 22 20 21
Email: kontakt@ravnolsen.dk

Persondatapolitik og brug af cookies

Du kan læse vores persondatapolitik her og se hvordan vi anvender cookies her.

keyboard_arrow_up