Ravn & Olsen – din lokale advokat tæt på Kolding

Få advokathjælp tæt på Kolding

Er du på udkig efter en advokat tæt på Kolding? Så er Ravn & Olsen Advokater et naturligt valg for dig. Vi hjælper med alle juridiske udfordringer inden for privatlivets rammer – både i livets lykkelige og svære stunder.

Hos os får du hjælp til alt lige fra erstatningssager og dødsboer til testamenter og boligkøb. Vi vægter relationen til vores kunder højt og værdsætter den tætte dialog.

Advokat tæt på Kolding, der er til at forstå

Vores fornemmeste opgave er at gøre juraen forståelig, så du kan træffe dine beslutninger på et informeret grundlag. Vi er altid tæt på dig, når du har brug for vores hjælp – og vi tager os altid god tid.

Kontakt os og få en aftale

Skilsmisseadvokat tæt på Kolding – Kom godt videre

Skilsmisser giver anledning til mange praktiske spørgsmål og gøremål, som sjældent er behagelige for nogen af parterne. Derfor kan det også være svært at overskue både juridiske og økonomiske forhold oveni.

Hos Ravn & Olsen hjælper vi dig med at afklare dine spørgsmål, så du har et godt grundlag at træffe dine beslutninger ud fra. Vores mål er altid at få dig godt ud på den anden side med en fair og rimelig aftale i hånden.

Få hjælp til din skilsmisse

Skal du søge erstatning? Få hjælp fra din lokale advokat tæt på Kolding

Hvis uheldet er ude, og du kommer til skade, er en advokat nok ikke det allerførste, du kommer i tanke om. Men får du senere brug for at søge erstatning, er der en masse regler at tage højde for.

Forsikringsselskaber lægger typisk vægt på, hvad der står i dine lægejournaler og i kommunens sagsakter. Derfor bør du sikre dig, at din skade er beskrevet så præcis som mulig i alle dine papirer.

For at søge erstatning er det en fordel, hvis du har været en tur forbi lægen eller skadestuen inden for de første 72 timer fra ulykkestidspunktet.

Vi hjælper dig med at søge erstatning inden for alt lige fra trafikulykker og arbejdsskader til patientskader og meget mere.

Se her, hvordan vi kan hjælpe dig

Testamente: Hvem arver efter dig?

Din partner, mine børn, dine børn, vores børn. Hvem arver efter dig? Vores erfaring viser, at arven ofte ikke bliver fordelt, som man forventer.

Med et testamente sikrer du dig, at det er de rigtige personer, der rent faktisk arver efter dig. Og at arven fordeles, som du ønsker det.

Få råd og vejledning om arveforhold

 

Få ro i maven ved boligkøb

Det er en stor beslutning at købe bolig – uanset om det er en ejerlejlighed, andelsbolig eller parcelhus. Og for de fleste af os er det at købe bolig en af de største investeringer, vi gør os i livet. Vi hjælper dig gerne som boligadvokat i Kolding.

Som din boligadvokat tæt på Kolding hjælper vi dig nemlig med at komme sikkert gennem købsprocessen. Vi hjælper dig med at gennemgå alle købsdokumenter og sørger for, at du ikke betaler, før der er styr på papirarbejdet. Du skal heller ikke tænker på tinglysning, forsikringer og refusionsopgørelse, alt det klarer vi som boligadvokat.

Husk: Du kan roligt underskrive købsaftalen, inden du har talt med en boligadvokat. Så længe du blot får indsat et advokatforbehold i aftalen. På den måde sikrer du dig, at du kan komme ud af aftalen, hvis det bliver nødvendigt.

Se mere om boligkøb her

 

Få hjælp fra advokat, når døden opstår

Når et familiemedlem går bort, er det desværre ikke kun sorgen, du skal tage dig af. Der er også mange praktiske spørgsmål og gøremål, som skal løses. Skal du vælge et privat skifte, uskiftet bo eller en bobestyrer? Og hvad med reglerne inden for afgifter og bundfradrag?

Bliv klogere på forløbet her

 

Brug for en advokat i Kolding?

Vi hjælper dig – både når livet går op og ned. Vi rådgiver dig, så du kan vælge den løsning, der giver bedst mening for dig og dine nærmeste.

Lad os hjælpe dig

Få hjælp af advokat tæt på Kolding

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for konkret rådgivning i en sag. Tag fat i os allerede i dag, så får vi aftalt et møde, hvor vi sammen bliver klogere på din situation.

keyboard_arrow_up