Om Ravn & Olsen Advokater

Ravn & Olsen Advokater er udtryk for et ønske om at skabe en mere personlig advokatforretning, hvor relationen mellem advokat og kunde vægtes højt.

Advokatforretning med en erfaren sjæl

Ravn & Olsen er en advokatforretning med to indehavere, Bodil H. Ravn og Litten Posselt Olsen.

Vi har fokus på alle de forhold, du som privatperson kan komme ud for i din tilværelse – både når livet går op, og når det går ned.

Hos os får du:

  • chevron_rightsparring til, hvad der kan være den rigtige løsning for dig
  • chevron_righttrygheden i at blive guidet igennem processen i sagen
  • chevron_rightforventningsafstemning omkring opgave og pris
  • chevron_rightklar tale og tydelige anbefalinger
  • chevron_rightengagerede advokater, der har hjertet med

For os handler det om den enkelte

Det bedste ved vores job er, at vi har kontakt til mange forskellige mennesker og får lov til at hjælpe dem igennem både svære og lykkelige perioder i deres liv. At blive vist den tillid af et andet menneske giver indhold og mening for os. Det er netop en af grundene til, at vi har startet Ravn & Olsen Advokater.

Vi gør juraen forståelig

Vores fornemmeste opgave er at gøre juraen forståelig, så vi kan hjælpe vores kunder med at træffe de rigtige valg og beslutninger, hvad enten der er tale om erstatning for en arbejdsskade, en skilsmisse eller et huskøb.

Bodil H. Ravn

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og blev færdig i 1990. Siden 1994 har jeg praktiseret som advokat. Jeg har 25 års erfaring med dødsbobehandling og har været autoriseret bobestyrer i 22 år, først ved Retten i Holsted, senere Retten i Esbjerg og nu Retten i Horsens. Jeg er specialist indenfor arveret og familieret, som har været min hovedbeskæftigelse gennem alle mine år som advokat. 

I en årrække har jeg været medlem af bestyrelsen for Danske Arverets Advokater, hvor jeg stadig sidder. Det er en forening med mere end 300 medlemmer, som særligt interesserer sig for arveret og dødsbobehandling. Jeg har desuden i flere år været med i bestyrelsen for Foreningen af Familieretsadvokater.

Se mere om Bodil

Tlf.: 21 54 12 13
bodil@ravnolsen.dk

Litten Posselt Olsen

Jeg er uddannet i jura fra Københavns Universitet og blev færdig i 2005. Derefter arbejdede jeg i en periode som jurist i forsikringsbranchen. Mit mål var dog hele tiden at blive advokat, og derfor startede jeg på advokatkontor i 2007.

De sidste 11 år har jeg været beskæftiget i advokatbranchen som advokatfuldmægtig og advokat, herunder 5 år som medejer af en større advokatforretning.

Se mere om Litten

Tlf.: 25 21 19 64
litten@ravnolsen.dk

keyboard_arrow_up