Bodil Ravn

Advokat, indehaver

Kontakt Bodil

Info


LinkedIn: se profil

Bodil Ravn - din familie- og arveretsadvokat 

Bodil Ravn har mere end 25 års erfaring som advokat. Hun blev færdig med sin uddannelse til fuldmægtig i 1994 og fik hurtigt herefter møderet for landsretten. Siden 1996 har hun været selvstændig advokat i forskellige virksomheder. 

For Bodil har kundernes private forhold altid været omdrejningspunktet. Det betyder dog ikke, at hun kun har arbejdet med private kunder.  Bodil har også stor erfaring med erhvervskunder, men det har altid været med fokus på deres private forhold – eller dér, hvor det erhvervsmæssige og det private lapper ind over hinanden.  

Bodil arbejder primært med familie- og arveret. Hun har et særligt speciale inden for dødsboer og har været bobestyrer i 22 år, først ved Retten i Holsted, senere Retten i Esbjerg og nu Retten i Horsens. Hun har gennem årene behandlet mere end 600 dødsboer, store som små.

På det familieretslige område udfærdiger Bodil mange testamenter, ægtepagter, fuldmagter og samejekontrakter. I det hele taget er hendes fokus på de dokumenter, der hjælper til sikring og afklaring af kundernes formue- og personlige forhold. 

Endelig rådgiver Bodil om bodelinger og har stor erfaring med opgørelse og fordeling af fællesboet i forbindelse med separation og skilsmisse.

Bodil som advokat 

Bodil har gennem tiden været engageret i fagligt arbejde. I dag sidder hun i bestyrelsen for Danske Arveretsadvokater med over 300 medlemmer. Hun var også en årrække med i bestyrelsen for Foreningen af Familieretsadvokater, der i dag hedder Danske Familieretsadvokater. 

Som en af de første advokater i Danmark uddannede Bodil sig til mediator, og hun bruger mange af redskaberne herfra til at finde frem til konstruktive løsninger i svære situationer.

Uddannelse

  • Mediator i 1997/98
  • Udnævnt til bobestyrer 1. januar 1997
  • Beneficeret frem til 2005
  • Møderet landsret 1996

Karriere

  • Advokatfirmaet Nøhr & Nøhr i Kolding 1990 april til oktober 1990.
  • Revisionskontoret Jytte Aagesen februar 1991 til december 1991.
  • Advokatfirmaet Holm ApS april 1992 – medejer i 1996.
  • Fusion i 2000 – blev en del af ejerkredsen i Advodan Vejen (som senere etablerede afdelinger i Esbjerg, Give, Grindsted, Vejen og Kolding samt ændrede navn til Penta).
  • Stiftede Ravn & Olsen Advokater 2018.

Kontakt Bodil Ravn

Har du brug for hjælp til en sag, er du altid velkommen til at kontakte Bodil.

keyboard_arrow_up