Litten Posselt Olsen

Advokat, indehaver

Kontakt Litten

Info


LinkedIn: se profil

Litten Olsen - specialist i erstatningsret

Litten Posselt Olsen færdiggjorde sin uddannelse til jurist i 2005. Herefter arbejdede hun i en periode som jurist i forsikringsbranchen. Fra 2007 og frem har hun været i advokatbranchen som advokatfuldmægtig og advokat, herunder 5 år som medejer af en større advokatforretning. 

Litten har i alle årene fra 2005 og frem haft et særligt speciale inden for forsikrings- og erstatningsret. Hun har som specialistadvokat hjulpet mange hundrede skadelidte med at få erstatning udbetalt fra forsikringsselskaberne, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, Patienterstatningen, Erstatningsnævnet mv. Hun er altid på skadelidtes side og har et særligt fokus på trafikulykker, arbejdsskader, patientskader og voldsofre.

Litten beskæftiger sig også med bolighandler og overdragelse af fast ejendom i det hele taget. Hun hjælper kunderne med at få overblik over alle de dokumenter, der nu engang følger med, når man køber hus, og vigtigst af alt sørger hun for, at man kommer trygt igennem processen og har klarhed over, hvad det er, man køber.

Litten som advokat

For Litten er det vigtigt at skabe overblik for kunderne og finde frem til den løsning, der er rigtig for den enkelte. Nogle gange skal der en retssag til, men det er langt fra altid sikkert, at en årelang og stridsom retssag er det rigtige at begive sig ud i. Man skal altid huske mennesket bagved, og ofte kan en forligsmæssig løsning være langt bedre for den enkelte set i et større perspektiv. 

Derfor bestræber hun sig altid på at gøre juraen forståelig, så hun kan hjælpe sine kunder med at træffe de rigtige beslutninger, selvom de står i en svær situation. Det er netop en af grundene til, hun har været med til at stifte Ravn & Olsen Advokater. 

Ravn & Olsen Advokater er udtryk for et ønske om at skabe en mere personlig advokatforretning, hvor relationen mellem advokat og kunde vægtes højt.

Uddannelse

  • Advokat 2010

Karriere

  • Alka Forsikring 2005
  • Topdanmark 2005-2007
  • Fuldmægtig hos Advodan Vejen 2007-2010
  • Advokat hos Advodan Vejen (skiftede i 2017 navn til Penta Advokater A/S) 2010-2017
  • Partner hos Advodan Vejen/Penta Advokater fra 2012
  • Stiftede Ravn & Olsen Advokater 2018

Kontakt Litten Posselt Olsen

Har du brug for hjælp til en sag, er du altid velkommen til at kontakte Litten.

keyboard_arrow_up